ما و منابع طبیعی
... من ندیدم دو صنوبر را با هم دشمن / من ندیدم بیدی سایه اش را بفروشد به زمین /رایگان می بخشد نارون شاخه ی خود را به کلاغ
تمام تلاشم را برای بهتر بودن و شدن این وبلاگ خواهم کرد البته تا چه قبول افتد وچه در نظر آید.صمیمانه منتظر پیشنهادها وانتقادهایتان هستم.
کارشناس منابع طبیعی دانش اموخته دانشگاه صنعتی اصفهان

پیاز

شنبه 16 بهمن 1389

نویسنده: زهرا هاجری |

پیاز

اسامی عمومی دیگر : بصل ، پیاز رسمی

نام علمی : Allium cepa L.

نام خانواده : لاله

نوع گیاه : بوته

قسمت مورد استفاده : بولب (پیاز) و تخم

مهمترین مواد موثر دارویی :

روغن فرار ، ( آلیلیک دی سولفیدها ) ، اینولین ، کوئرستین ، املاح معدنی ، ویتامین های معدنی A ، B ، C ، آنزیم های مختلف ، گلوکمین( انسولین گیاهی ) ، کپتین ، فلاونوئید، کاتشل ، اسیدپروکاتشیک ، ساپونین ، اسید تیولیانیک ، الکالوئید

خواص درمانی : مدر، ضدعفونی کننده ، پایین آورنده قند خون ، پایین آورنده فشار خون ، ضد التهاب ، ضدروماتیسم ، ضد کرم ، ضد اسکوربوت ، خلط آور ، محرک قوه ی باه ، مسکن دردهای عصبی ، جلوگیری از تغییر پلاکت ها

موارد استعمال در پزشکی سنتی : ضدعفونی کننده ، ضد کرم ، باد شکن ، مدر ، خلط آور ، ضد سرفه ، مقوه ی قوه ی باه و مقوی معده ،قولنج و پائین آورنده فشار خون و قند خون  / تخم پیاز را همراه با روغن بادام و شکر به عنوان بر طرف کننده ی تب های حصبه توصیه کرده اند .

مقدار و دستور مصرف : 100 تا 50 گرم روزی دوبار به صورت خام همراه غذا

Allium christophii: Christoph’s Leek

Allium giganteum: Giant leek

Allium giganteum: Giant onion

 

نظرات() 

← آخرین پستها

← نویسندگان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic