ما و منابع طبیعی
... من ندیدم دو صنوبر را با هم دشمن / من ندیدم بیدی سایه اش را بفروشد به زمین /رایگان می بخشد نارون شاخه ی خود را به کلاغ
تمام تلاشم را برای بهتر بودن و شدن این وبلاگ خواهم کرد البته تا چه قبول افتد وچه در نظر آید.صمیمانه منتظر پیشنهادها وانتقادهایتان هستم.
کارشناس منابع طبیعی دانش اموخته دانشگاه صنعتی اصفهان

خیار

شنبه 13 شهریور 1389

نویسنده: زهرا هاجری |

                                                          خیار

اسامی عمومی دیگر : خیار خوراکی،  قثد ، قثاء

نام علمی : Cucumis sativus L.

نام خانواده : کدو  

نوع گیاه : بوته

قسمت مورد استفاده : میوه ، تخم  

مهمترین مواد موثر دارویی : میوه : روغن فرار، ویتامینهای B1 و C، کاروتن ، اسیدهای آمینه ، آنزیم پروتئولی تیک ، ساپونین ، املاح معدنی ( فسفر ) ، نیاسین ، ریبوفلاوین ، دانه : روغن ثابت ، رزین

 خواص درمانی : علاوه بر مصرف خوراکی آن به صورت خام در مصارف پزشکی به عنوان آرام کننده ، مدر ، ملین ، نرم کننده پوست و در فراورده های بهداشتی و آرایشی بصورت لوسیون و پماد در رفع خارش و جوش بکار رفته و دانه آن به عنوان مدر ضد کرم مورد استفاده قرار می گیرد.   

موارد استعمال در پزشکی سنتی : جلا دهنده  پوست ، سوء هاضمه ، صفرا آور ، مدر ، رفع سنگ مثانه و کلیه ، پایین آورنده قند خون

مقدار ودستور مصرف : دانه به مقدار 8-16 گرم  

نظرات() 

← آخرین پستها

← نویسندگان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic